Tvätt och the end...

Japp, jag tvättar idag (för den som inte redan listat ut det, med tanke på rubriken). Bäst att tvätta det mesta som går att tvätta nu, så man slipper släpa med dirty laundry till huset. Ska hem till mamma och tvätta i hennes tvättstuga i morrn. Där kan man tvätta bäddmadrasserna och alla gardiner och sängkläder.
Sen ska vi även till tippen och kasta, förhoppningsvis, massor av saker. Ska bli skönt att rensa...

Min syster Elin ska komma och sova hos oss den 2 sep, då ska vi nog gå på festival Salut och titta på fyrverkerier.

Har hittat en bil som jag vill ha, det står mitt namn på den, NÄSTAN bokstavligt talat. Registreringsskylten har mina initialer... Och så är det en svart gammal bubbla. Ååå jag skulle passa så bra i en sån *hihihi*

Jag tycker att Linda och Lena kan hitta en lokal snart, till deras hunddagis, dom har letat länge nog nu. Dom är värda att få köra igång snart. Ska gå en sväng med Linda senare probably. Känns som det var evigheter sen vi umgicks nu. Har bara varit på kvällspromenaderna vi träffats lite sporadiskt.

Tycker också att Per och Linda kan hitta en bostadsrätt, så dom också får flytta. Tror det behövs faktiskt, människor behöver ombyte i livet. Kan nästan känna lite samvetskval för att vi ska flytta, nu blir det bara dom kvar. Lr iofs så bor ju Björn kvar, men jag tänkte på "Vänner-gänget".

Först drog Magnus och Linda, sen drar vi och så är det bara Per och Linda kvar. Känner nästan lite sorg i hjärtat för att det blir så här, inte för att jag inte vill flytta, utan för att det är nästan som slutet på en era. Nu börjar alla vi växa upp och bli riktigt vuxna, Magnus och Linda ska bli föräldrar, jag menar, hur stort är inte det, och skapligt många vuxenpoäng är det då iaf. 
Alla vi sprids ut över stan (jag är då tacksam över att vi alla, förhoppningsvis, stannar inom Borlänges gränser iaf), jag menar det är slut på dom tiderna då vi bodde brevid varandra, och sprang hos varandra som dom gör i VÄNNER.

    

Men men, det är väl så här det är, livet alltså.
Jag önskar alla lycka till i fortsättningen, och hoppas på många framtida grillfester, barnkalas och mysiga filmkvällar, tillsammans med er, Magnus, Linda & bebben...Per & Linda...och förstås alla vovvarna. Ni har allihop, och kommer alltid att ha, en stor plats i mitt hjärta.

The End of an Era....

Love//Anna

Längesen sist...

Jaha, det var ett tag sen jag yttrade mig här ser jag.
Dock inte så mycket som hänt sen sist. Jag har i o f s slutat sommarjobbet nu, i fredags den 18:de. Var blandade känslor för det. Känns skönt att få sova ut för en gångs skull, och orka packa. Men samtidigt så trivdes jag så bra och hade så skoj, så det är lite trist ändå att det bara var ett sommarjobb.

Skolan börjar på onsdag, blandade känslor inför det också. I början och mitten av sommarn så ville jag verkligen inte gå tillbaka, men efter ett litet snack med en viss person så blev jag väl så illa tvungen att börja igen. Men min superduperklasskompis Linda fick mig att känna mig lite bättre till mods inför skolstarten. Tack Linda!

Vi flyttar på fredag!!...TJOHO...Inte ens en vecka kvar. Det börjar verkligen dra ihop sig nu, ska bli så spännande. Och så blir det IKEA snart. TJOHO till det också...

Konfunderad är jag. Vet inte riktigt vad jag ska tycka/tro/känna. Vet inte om det bara är jag, men det känns inte bra. Nu pratar jag absolut inte om Freddan lr flytten, utan det är nåt annat som gnager på mig. Men men det visar väl sig med tiden kanske, hur det blir. Synd bara om det blir som man minst vill att det ska bli...Men men, that's life... 

Nej nu ska jag göra nåt annat, typ äta en yoghurt lr nåt.

Take care...

Love //Anna