Huvudvärksveckan

Ja ni förstår kanske innebörden av rubriken. Jag tror det är två dagar den här veckan som jag inte haft ont i huvudet. Jag blir så matt. Man orkar ju ingenting. Jävla åska...
Nu ligger jag och slöar på soffan, det är skönt...Men egentligen skulle jag väl packa eller nåt. Kanske skriva nån uppgift till skolan (som jag tydligen måste fortsätta). Men jag har ingen ork att göra nåt utav det.
Nu är det 26½ dag kvar till vi får nyckeln...

Snart ska jag gå ut med min bebbi.

 

Ha det bra...

Love// Anna 

Grattis allra käraste mamma...

Min mamma fyller år idag. Därför har hon bjudit på god mat och god efterrätt. Tack mami...

Mami Mamman

Ha det bra, everybody.

Love // Anna

Oskar och hans vän Blixten...

Tvivlar på att det blir någe minigolf idag... Har ju fått besök av Oskar och Blixten, ett par som jag lite smått avskyr. Lite jobbiga tycker jag nog att dom är, är en smula rädd för dem å. Men samtidigt så får jag ju inte visa DC att jag inte gillar dem.
Ska nog bara kolla ut genom fönstret på framsidan idag, för där är det fint väder. På baksidan är det bara stora mörka moln. Gillar framsidan bättre.

 Baksidan       Framsidan 

Åå, jag som ville träffa Linda, och spela minigolf... Får väl bli en annan dag då..


Nej nu är Oskar alldeles intill, så jag måste sluta nu.

Men vi hörs en annan dag...

Love// Anna

Hutlöst...

Nu får dom väl ge sig...Kollade vad det skulle kosta att flytta telefonabonnemanget...675+450 svenska fucking riksdaler ska de hycklarna ha...för att flytta vårat telefonnummer några kilometer...Det är ju skandal!! Upprörd blir man.

Inte har man börjat packa än heller, tänker på det varje dag jag kommer hem från jobbet, sen somnar jag på soffan =) Lär ju börja snart. På tisdag är det exakt en månad kvar tills vi får nyckeln...oooo, va spännande. Inreder för fullt i huvudet, får väl se om det funkar i praktiken sen då.

Syster Maya och hennes kompis Lina var hit en sväng och kollade på film med mig, de hade inte sett Guess who så det blev väl den då...den är ju så rolig...har sett den ett antal gånger nu. De hade tråkigt där hemma så de gick ut och gick, när de var vid Gammelgården ringde Maya och frågade om de fick komma hit en sväng. Det gick väl bra, jag gjorde ju inget vettigt ändå. Var trevligt med sällskap.




Nej ska nog gå och sussa nu, så jag kommer upp i morgon, ska ju och spela lite minigolf med min vapendragare i lingonskogen a.k.a Linda (i min klass). Det ska bli riktigt skoj att få träffa henne igen, var jättelänge sen sist.

Go Natt på er alla

Love // Anna


Vill inte...

Jag vill inge mer. Känns otroligt jobbigt att bara tänka på det. Har försökt att mota bort de känslorna och försökt att intala mig själv att jag vill, men nu har de riktiga känslorna tagit över. Och glad är jag väl över att jag vet vad jag vill, men nu kan jag inte göra nåt åt det istället. Jag är fast, OM inte nån där uppe tycker om mig väldigt mycket och bara ser till att allt ordnar sig...Hoppas, hoppas, hoppas. Undra just om det finns nån som vet lite om sånt här, som man kan prata med och få lite råd. Får försöka leta på nån.

I övrigt är allt bra, alla ska ha bebisar hit och dit bara, men annars är det lugnt. Börjar bli lite sugen jag med, men samtidigt vill jag vänta tills vi gjort det mesta och största arbetena med huset. + att jag vill ha ett jobb först. Känns smartast. Men men, man ska väl inte låta för smart heller, det kommer bara tillbaka och biter en i rumpan sen ändå =)

That's all folks.

Love // Anna


Fira pappan...

Idag ska vi och fira pappan. Han har nämligen blivit ett halvt sekel. Han ska få en luftballongsfärd, lotter och ett par träskor med döskallar på =).  Och träskorna har jag förpackat ordentligt med tejp, bandmaskinsband och omslagspapper. I den lilla kartongen som träskorna ligger i så är det massa frigolit, och i den stora kartongen som den lilla kartongen ligger i så är det också frigolit. Kul att se när pappa öppnar =)...

    89239-18  

Nu ska jag duscha och äta sen ska jag åka till pappan...

Love //Anna

Absolut, Bacardi & Smirre

Jajjemän, all of the above ska drickas ikväll.
Jag och Lina ska ju som sagt ner på stan och lyssna på diverse band som spelar på P&L.
Blev inget för mig igår, för som alltid annars när jag har bestämt mig för att göra något skoj, så blev jag ju sjuk. Redan i torsdags mådde jag inge bra, men då gick jag ju ner på stan ändå, nykter dock. Sen mådde jag illa hela natten mellan tors och fre, så det blev inge jobb och inge P&L igår. Men idag mår jag finfint, hoppas det håller i sig bara.

Ha så trevligt allihop. Det ska då jag ha =)


Peace, love and understanding.

//Anna


Oh Lord won't you buy me an aircondition...

Det är så varmt...jag gillar inte det. Kan inte sova om nätterna. Iförrgår natt somnade jag inte förrän efter 4 och så vaknade jag innan klockan skulle ringa, och den är ställd på 6.00. så inte ens två timmar sov jag =(

Jag och Lina har hittat en ny hobby på jobbet, vi åker och hämtar varor. Vi har skitskoj...

Ska på kick-offen till P&L i morrn, ska bli kul att gå ut med Freddan. Det var ett tag sedan.
Och på fredag och ev. lördag ska jag och Lina lyssna på P&L, har inte råd att gå in så därför ska vi sitta utanför =). Ska också bli riktigt skoj.
 
Nej, sova nu.

Natti natt.

Love // Anna

Huvudvärk och earthgubbs...

Ingen rolig dag idag inte. FY då vilken jobbig dag jag haft.
Vaknade med huvudvärk, gick till jobbet med huvudvärk, hade huvudvärk under hela dagen + att jag fick frysattacker lite då och då. Jag hade huvudvärk när jag gick hem från jobbet, och inte förrän ca kl 21 försvann den, då efter att ha tagit totalt 5 TREO under dagen. Jag hoppas jag slipper den i morrn, pallar inte en till sån dag. Tar på krafterna nåt så otroligt. Tur att jag har hittat Lina på jobbet, hon e verkligen trevlig hon. Och hon satt då så snällt med mig ute på kajen idag, när jag satt och gnällde över min huvudvärk.

Orkade inte laga mat idag, och tydligen inte Freddan heller, så han ringde S-backen och frågade om vi skulle grilla, sagt och gjort. Vi hamnade där varpå Freddans pappa grillade kycklingfilé till mig och flintastek till sig, Freddans mamma, och Freddan. Riktigt smaskigt var det, och sen blev det jordgubbar, glass och /eller grädde till efterrätt. Freddans pappa är otroligt duktig på att laga mat. Tack så mycket, Annika och LarsErik.

Vill åka till ajkia (IKEA) nu, helst på en gång. Men men jag får allt ta och vänta till vi flyttat in i huset, så jag vet mer exakt vad det är vi behöver köpa. ÅHH, jag lääängtar.

Min älskade systeryster har gått och gjort nå knas med handleden, så nu har hon gips. Lilla Elin pelin, du har då otur du. Kommer och kramar dig nån dag.

Elin

Nej, slut för idag, tack för idag.

Love // Anna

Första, andra, tredje...SÅLD!!

Klev upp 9.20 idag för att åka iväg till landet *hihi*. Det var auktion i Gräv, och Per, Linda, jag och Magnus åkte dit för att möta upp med Sinikka och Johan. Varmt, varmt och åter varmt var det, men väldigt mysigt. Det var ingen utav oss som köpte något men det var kul att bara sitta där och titta och mysa, bland alla tantilantor =)

Auktion

När jag kom hem fick jag, idag igen, försöka få upp Freddan och DC ur sängen. Men idag gick det väldigt smidigt, tack och lov.
Åkte och handlade lite så nu ska vi äta Tortillas *mums*

89239-13

Men vi hörs en annan dag..
 
Ha de bra allihop.

Love// Anna

Trasiga drömmar och sportfält...

Idag har jag gjort följande:

Gått upp ur sängen för att äta en rostad macka lr två. Med marmelad tänkte jag, men vi hade ingen, så det blev med sylt istället. Jordgubbssylt. Men det var gott det å.
Satt och åt i lugnan ro samtidgt som jag bläddrade igenom dagens reklam och surfade lite on the internet. Gjorde sen ett tappert försök till att få upp DC ur sängen för att gå ut. Men han ville inte. OK, fine tänkte jag och fortsatte med mitt surfande i nån timme.
Jag gjorde sedan ett nytt försök och försökte mig även på att få liv i darling som ligger och sover. Mission impossible!! Det är fan lättare att få liv i en fossil än att få upp de där två ur sängen, så länge husse sover så sover DC.



Men jag lyckades faktiskt, när klockan var sisådär en kvart i två återfick darling sin talförmåga och kunde spotta ur sig enstaka ord. Jag kom med den briljanta idén att vi skulle ut på cykeltur idag igen, men den här gången skulle vi ha med oss fika, lr rättare sagt så skulle darling få med sig sin frukost.
Och han gick faktiskt med på det. Så vi packade med oss lite juice och mackor och begav oss ut
på vägarna. De vägarna tog oss till Sportfältet via Kvarnsveden/Lergärdet. 
Väl på Sportfältet satt vi oss ner i en liten träddunge och hade lite picknick. Jättemysigt. Sedan cyklade vi raka vägen hem.

Jag och Darling på picknick   DC på picknick
         

När vi hade varit hemma ett tag så bar det sedan av i bilen mot Elgiganten för att inhandla ett usb-minne till Freddans mami. Vi åkte upp med det till S-backen och pratde lite strunt.
Sen var det bara att åka hem och slänga sig i duschen och gör sig i ordning för kvällen.
Vi hade nämnligen blivit utbjudna på Broken Dreams av Per och Linda, så kl. 20.00 skulle vi träffas där.
Jättegod mat, jag åt Cajun Chicken, och trevligt sällskap, Per & Linda och Magnus & Linda + magen, det kan knappast bli bättre.
Efter maten åkte vi hem till Per och Linda och förtärde lite alkohol, trevligt trevligt.
Så nu är det sent och jag ska gå och sova, ska kanske med Per och Linda på auktion i morrn.
Så gonatt på er, och sov så gott.

Love // Anna

Kvällscykeltur

Var ut på en 30 min lång kvällscykeltur...Jättehärligt. DC tycker det är jätteroligt att springa brevid, och snabbt springer han, hela vägen. Så nu sover han nog gott i natt. Och det ska jag också göra tänkte jag, John B har jagat mig hela dan idag, och när jag kom hem från jobbet så fick han tag på mig. Så jag slocknade på soffan och låg där i iaf en timme. Jag som aldrig brukar sova middag. Men nu ska jag snart sova för natten. Känns som om jag har mycket att berätta på nån vänster, men det får jag försöka få ur mig i morrn.

Kvällshimmel

God natt och sov så gott.

Take care

Love// Anna